به مناسبت روز جهانی غذای سالم برگزار شد؛
جشنواره غذای سالم برای اولین بار در دانشکده پیراپزشکی داراب
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپرشکی داراب، به مناسبت فرارسیدن «روز جهانی غذای سالم»، «جشنواره غذاهای سالم» برای اولین بار در دانشکده پیراپزشکی داراب با استقبال دانشجویان و کارکنان روز سه شنبه به تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۴ برگزار شد.
این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم و گرامیداشت این روز جهانی برنامهریزی شده بود.در پایان این جشنواره، هیئت داوران متشکل از اساتید و کارکنان دانشکده، پس از ارزیابی غذاها از نظر سلامت، طعم، خلاقیت و ظاهر، غذاهای برتر را معرفی کردند.
نظر دهید