متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/04/12
.

برگزاری جلسه معارفه همتا یاران سلامت در دانشکده پیراپزشکی داراب

پیرو شرح وظایف واحد مشاوره در خصوص انتخاب همتایاران سلامت ، جلسه ای جهت  معارفه این افراد برگزار شد در این جلسه آقای مهندس رییسی پور ریاست محترم دانشکده وکارشناس مشاوره و ۷ نفر از دانشجویان همتایار حضور داشتند ، حکم این افراد که به صورت داوطلبانه می باشد  توسط  رئیس دانشکده به دانشجویان ابلاغ شد و کارشناس مشاوره ضمن خوش امدگویی به تفصیل شرح وظایف و برنامه همتایاران سلامت ، که یک برنامه کشوری در راستای ارتقاء سلامت روان دانشجویان و همچنین پیشگیری و کاهش آسیب های روانی و اجتماعی در بین دانشجویان است ،  همینطور تفسیر و آموزش برنامه« بتا» «بپرس ، ترغیب کن ، ارجاع بده » پرداخت . در پایان کتابچه های آموزشی و بروشورهای مورد نیاز در اختیار دانشجویان قرار گرفت و خانم فیروزی به پرسش های دانشجویان پاسخ داد .

• گروه خبری :