متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1403/06/04
.

پیام تسلیت رییس دانشکده به مناسبت اربعین حسینی

مهندس عبدالرضا رئیسی پور رئیس دانشکده پیراپزشکی داراب  با صدور پیامی، فرارسیدن اربعین حضرت سیدالشهدا (ع) و ۷۲ تن از یاران با وفای آن حضرت را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی داراب، متن پیام مهندس عبدالرضا رئیسی پور به شرح ذیر است:
اربعین حسینی، روز زنده نگه داشتن یاد و نهضت شهیدان کربلا است، روزی که پرچم مکتب سرخ شهادت به اهتزار درآمد و جهان نظاره‌گر پویایی و جاودانگی نهضت حسینی (ع) است.
اینجانب فرارسیدن اربعین، شهادت حضرت ابا عبداالله الحسین (ع) و ۷۲ تن از یاران با وفای ایشان را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدّ ظله العالی)، ملّت شریف ایران اسلامی تسلیت عرض نموده و ضمن آرزوی قبولی عزاداری‌های همه سوگواران، امیدوارم که همه ما در تمامی عرصه‌های زندگی رهرو سرور و سالار شهیدان در راستی و دینداری باشیم و دل‌های غمگین منتظران با ظهور مهدی موعود (عج) خشنود گردد.

مهندس عبدالرضا رئیسی پور
رئیس دانشکده پیراپزشکی داراب